Jdi na obsah Jdi na menu
 

Berounka 2021, 12. - 24. 7. 2021

I přes přísná opatření negativně ovlivňující naší činnost v uplynulém roce se již blýská na lepší časy. V době současného uvolňování je již téměř jisté, že letní stanové tábory povolené budou (i když jsou podmínky pro fungování táborů stále diskutovány)  a proto  je pro nás radostí vyhlásit zápis na dětský letní stanový tábor TJ Sokol Domoušice v termínu 12. - 24. 7. 2021 u Berounky v Děčích - Újezdě nad Zbečnem. Všem členům a zájemcům doporučujeme se co nejdříve přihlásit dle instrukcí níže ;-)

article preview

TJ Sokol Domoušice pořádá ve dnech 12. července až 24. července 2021 stanový tábor na Berounce pro děti školního věku. Přednostní umístění mají děti z Domoušic, které vyplněnou přihlášku i s příspěvkem vrátí do 30. dubna. Po tomto termínu bude volná kapacita využita pro další (cizí) děti, které vrátí přihlášku i s příspěvkem do 31. května. Upřednostněni budou členové TJ a děti rodičů, kteří se zúčastní tábora jako vedoucí a ostatní personál. Cena za pobyt pro členy TJ Sokol Domoušice 2 300 Kč a ostatní 3 000 Kč. Přihlášky vydává a přijímá pí. Urmová Helena.

 

Odjezd účastníků je vlakem ze stanice Domoušice v 10:07 hod. Jízdenku do Újezda nad Zbečnem zakoupí pořadatel, jízdné zpět zajistí vedoucí tábora z nákladů na pobyt. V den odjezdu v době od 9:30 hod. do 10:00 hod. předá každý účastník zavazadla na přísálí sokolovny v Domoušicích, odkud pořadatel zajistí jejich přepravu do tábora a zpět. Před odjezdem předá na nádraží doprovod dítěte vedoucímu tábora následující doklady:


- prohlášení zákonného zástupce
- vyjádření lékaře
- kartu pojištěnce
- léky a informace o užívání

 

Seznam doporučených věcí, které si účastník vezme s sebou:
- spací pytel
- jídelní misky (2dílné), lžíci, hrnek (plechový nebo plastový)
- teplákovou soupravu 2x
- pláštěnku
- sportovní obuv 2x
- koupací obuv (mohou být staré plátěnky)
- holínky, 2x teplé ponožky
- plavky, opalovací krém, pokrývku hlavy
- baterku, kapesní nožík
- toaletní potřeby

Nebrat cenné předměty! Za ztrátu pořadatel neručí.

Na cestu si každý účastník vezme svačinu a pití. První táborové jídlo je večeře. V ostatních dnech je zajištěno jídlo 5x denně (snídaně, oběd, svačina, večeře, druhá večeře). Je zajištěn celodenní pitný režim. O děti bude postaráno jak z pohledu bezpečnosti, tak sportovního a dalšího vyžití, přesto doporučujeme, pokud dítě není pojištěno – pojistit.

V případě nejasností Vám podá podrobné informace vedoucí Jarda Geiger na tel. 702 128 868, případně hlavní organizátor Josef Lusk na tel. 602 643 161.

Těšíme se spolu s Vámi na Berounce 2021.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář